Faʻafefea ona aoga le mama faʻasolosolo mama i le Antenna System

O loʻo iai le faʻateleina o manaʻoga o fesoʻotaʻiga televavave i luga o ituaiga eseese o tulaga feaveaʻi, mo se faʻataʻitaʻiga, vaʻa-sami, laueleele taʻavale ma vaʻalele. Tasi o nei alualu i luma meafaigaluega o loʻo faʻaauupegaina i le tasi pe sili atu radars, ma taʻitasi radar ei ai se vavaeʻese antenna system, masini faʻasolosolo i azimuth ma maualuga. Faʻatasi ai ma le broadband satellite satellite system o loʻo i ai se antenna faʻapipiʻiina i luga o se taʻavale, o le antenna e faʻaaogaina e fesoasoani ai i le fausiaina o se fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻi ma se satelite-faʻavae satelite i le geosynchronous orbit. O le antenna o loʻo avea ma vaega o se fesoʻotaʻiga mea faʻapitoa o loʻo aveina e le taʻavale. Antenna ma le agavaʻa e suʻesuʻe ai, ma maualuga maualuga, satelite fesoʻotaʻiga mai feaveaʻi tulaga e pei o vaalele, vaʻa ma fanua taʻavale e manaʻomia, vaeluaina, mo le faʻamautinoaina faʻamaumauga fua, faʻaleleia le lelei o downlink ma uplink faʻasalalauga, ma / pe puipuia le faʻalavelave i Satelite o faʻataʻamilo i tafatafa o se satelite faʻatutu. O ia antennas faʻatagaina feaveaʻi satelite fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga e i ai foliga maualuga maualuga saoasaoa, pei o vaʻalele ma fanua taʻavale e mauaina faʻailo mai ma / poʻo le lafoina faʻailo i satelite e pei o satelite geostationary.

O le viliina velo aofia ai se tulaga faʻavae ma se faʻasolosolo faʻavae lagolagoina ia le itiiti ifo ma le tasi antenna reflector ma se RF faʻasalalau / taliaina iunite, o le faʻavae ma le faʻavasegaina vae e tutusa faʻapipiʻiina, o se faʻavasega soʻosoʻoga faʻatulagaina e faʻatagaina ai le faʻasalalauina o leitio taimi (RF) faʻailoga i le va le faʻavae faʻavae ma le faʻavae i le taimi o le faʻasolosolo gaioiga o le tasi e faʻatatau i le isi faataamilo i le faʻasologa au, o se encoder seti e mulimuli i le feʻaveaʻiga o gaioiga, o se conductive slip mama faʻatulagaina e faʻataʻamilomilo se tulaga faʻatulagaina faʻatulagaina o le rotary soʻosoʻo i le va o le faʻavae ma le faʻavili faavae ina ia o se fesoʻotaʻiga eletise o loʻo taofia iina i le va o le taimi o le faʻasologa o gaioiga, ma le faʻailoga tausaga faʻatulagaina e faʻamamaluina aofia ai le encoder ma le plurality slip mama faʻataʻamilomilo i le faʻasologa axis ma ia faʻapipiʻi ai le feʻaveaʻiga o gaioiga. O le Rotary soʻofaʻatasi, o le slip ring unit ma le annular bearing e concentric ma le rotary joint, o le encoder, ma le annular bear o loʻo i luga o se masani vaʻalele vaalele.

O le slip mama ma le poloka poloka e faʻaaoga e faʻafesoʻotaʻi ai le puleaina o le voltage ma le faʻailoga o le tulaga i ma mai le faʻasologa maualuga a o faʻasolosolo le velo i azimuth. O le faʻaogaina o le slip ring i le antenna system e tai tutusa ma le pan-tilt unit. O se masini ufiufi pan-faʻatasi ma le mama faʻaseʻe mama e masani ona faʻaaogaina e tuʻuina atu ai le taimi sao mo le antenna. O ni mea taua e faʻaaoga e faʻaaoga ai pan-tilt o loʻo ofaina ai le Ethernet / web interface, ma e manaʻomia le mama ave mama i le aveina o Ethernet.

Eseese faiga velo manaʻomia eseese slip slip. O le mea masani, o le maualuga o le slip slip, o le plate plate slip slip (o le maualuga o le slip slip) ma e ala i le slip slip ring e masani ona faʻavae i antenna system. I tausaga talu ai nei, o le sami radar ma le feliuliuaʻi antenna ua vave ona manaʻomia, tele ma sili atu o latou manaʻomia Ethernet fesoʻotaʻiga. AOOD Ethernet slip mama faʻatagaina le 1000/100 faʻavae T Ethernet fesoʻotaʻiga mai le faʻamau i le tulaga faʻasolosolo ma sili atu i le 60 miliona faʻataʻitaʻiga olaga atoa.


Taimi Post: Ian-11-2020